Altijd met uw wensen in gedachten.

Een begrafenis laten fotograferen op ingetogen wijze.

Als u besluit om uw begrafenis te laten fotograferen, is de eerste stap een uitgebreid gesprek met u of met de uitvaartbegeleider om duidelijk afspraken te maken over wat wel en wat niet gefotografeerd mag worden. Denk hierbij aan vragen als: wilt u wel of niet thuis gefotografeerd worden? Wilt u foto’s wanneer de kist nog open is?

U bepaalt de grenzen wanneer u mij inschakelt om uw begrafenis te laten fotograferen. U kunt op elk moment de reportage afblazen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

Tijdens de uitvaart blijf ik altijd op de achtergrond en neem ik zo discreet mogelijk foto’s. Ik werk met professionele toestellen die lichtgevoelig zijn en het gebruik van een hinderlijke flits tot een minimum beperken.

Ik bied verschillende formules aan waaruit u kunt kiezen om uw afscheid te laten portretteren. Deze staan opgesomd en worden uitgelegd op de prijzenpagina. Zou u het toch graag anders aanpakken, dan is dat zeker bespreekbaar. Voorbeelden van uitvaartfotografie kan u vinden in mijn portfolio, zodat u een idee heeft van mijn stijl en wat ik fotografeer.

Uw begrafenis laten fotograferen is een service die de herdenking van een overledene in ere wil houden en de beleving van de rouwenden een plaats wil geven. De sereniteit van de ceremonie wordt nooit aangetast. Heeft u nog vragen? Neem contact op via het mailformulier of via mijn telefoonnummer. Ik sta u graag te woord.

Contacteer ons!03 500 03 46