Een verhaal in beelden.

Kwaliteitsvol fotoalbum van uw uitvaart te Antwerpen of omstreken.

Ik lever bij al mijnfotografische reportages van uitvaarten een kwaliteitsfotoboek. Hierin bied ik enkele simpele en sobere opties aan qua omslag en lay-out, omdat u waarschijnlijk al wel genoeg aan het hoofd heeft op dat moment. Ik maak zelf een selectie van de beste foto’s en probeer in het album het verhaal van uw afscheid in beelden te vertellen. U kan zelf aangeven of u voor de afdrukken zwart-wit, kleur of een combinatie van beide verkiest.

Het album wordt zo snel mogelijk na de opnames geleverd, in boekvorm en op USB-stick. Defoto’s worden altijd met de hoogste kwaliteit afgedrukt. Het aantal foto’s dat afgedrukt wordt, hangt af van de duur van de reportage. U krijgt uiteraard meer foto’s als u zowel de ceremonie als de feitelijke begraving en misschien ook nog andere momenten wil laten fotograferen.

Het fotoalbum van uw uitvaart te Antwerpen of omstreken is een vast onderdeel van de prijsformules die ik voorstel bij uitvaartfotografie. U kan verdere informatie hierover terugvinden op de specifieke pagina. In mijnportfolio vindt u voorbeelden terug van enkele van mijnfoto’s. Twijfel niet om contact op te nemen als u vragen heeft. Ik ben telefonisch en via het mailformulier bereikbaar, de hele dag door. Mails worden altijd zo snel mogelijk beantwoord.

Contacteer ons!03 500 03 46