Prijzen en mogelijkheden.

Prijzen van rouwfotografie In Loving Memory te Antwerpen.

Ik heb drie prijsformules opgesteld voor uitvaartfotografie. Afwijkende voorstellen kunnen zeker besproken worden, mocht u zich in de aangeboden formules niet direct kunnen vinden. Bij alle pakketten zit steeds de levering inbegrepen van zoweleen kwalitatief hoogstaand fotoboek als een USB-stick met daarop een slideshow van de foto’s.

Chrysanten

In dit basispakket kunt u kiezen. Er worden ofwel foto's gemaakt van de uitvaartceremonie, ofwel de teraardebestelling op de begraafplaats

€600 incl. btw

Anjers

Bij dit standaardpakket worden zowel de ceremonie als de teraardebestelling gefotografeerd

€720 incl. btw

Rozen

Hierbij fotografeer ik zowel de ceremonie als de teraardebestelling en de koffietafel. Ook andere momenten, zoals bijvoorbeeld de laatste groet, behoren ook tot de mogelijkheid.

€820 incl. btw

 

Ik heb altijd eerst een uitgebreid gesprek met u (of de uitvaartbegeleider) via telefoon of op afspraak om op voorhand duidelijk te stellen wat u wel of niet wil laten fotograferen. U hebt altijd de mogelijkheid om de reportage af te blazen zonder kosten, zelfs tijdens de begrafenis. Na de reportage probeer ik altijd zo snel mogelijk de foto’s te leveren.

Ik beschouw deze prijzen als rouwfotograaf in Antwerpen als een correcte vraagprijs voor een professionele reportage inclusief fotoboek. Over de formules is daarom geen verdere onderhandeling mogelijk. Mocht u een voorstel hebben dat buiten deze formules valt, dan is dat natuurlijk wel altijd bespreekbaar. U kan contact met mij opnemen via telefoon of het mailformulier, ik ben de hele dag bereikbaar. Ik zorg ervoor dat mails zo snel mogelijk beantwoord worden.

Contacteer ons!03 500 03 46