Kijk terug met een klare blik.

Uitvaart laten fotograferen in Antwerpen en omstreken door In Loving Memory.

Visuele herinneringen aan een afscheid kunnen een solide steun bieden tijdens het rouwproces. Ik werk vanuit de overtuiging dat mijn foto’s mensen kunnen helpen bij het verwerken van leed. Vaak zijn mensen getroffen door een verlies overmand door hun verdriet op het moment van de uitvaart zelf en worden hun herinneringen eraan vertroebeld door die waas. Als fotograaf wil ik een nuchtere toeschouwer zijn die de afscheidsceremonie in heldere, pakkende beelden vertaalt.

De reportage wordt gemaakt met de grootst mogelijke discretie. Ik probeer op te gaan in de achtergrond en de uitvaart niet te verstoren. Mocht u zich voor het afscheid toch nog bedenken, dan heb ik daar alle begrip voor en wordt de reportage ook kosteloos stopgezet. De eerbied voor de uitvaart staat voorop.

Waarom foto en geen film? Een belangrijk verschil tussen fotografie en video is het feit dat één beeld u de ruimte geeft om erover na te denken. U kan de gevoelens en de ervaringen die u op dat specifieke moment beleefde gemakkelijker een plaats geven. Bij een filmopname wordt de camera en het beeld continu gehanteerd door de cameraman of -vrouw en is er minder ruimte voor een persoonlijke invulling.

Hebt u interesse om uw uitvaart te laten fotograferen in Antwerpen of omstreken? Neem contact op met In Loving Memory. Ik sta u graag te woord als u nog vragen heeft. Ik ben bereikbaar via telefoon en het mailformulier, de hele dag door. Als u een mailtje stuurt, kan u een vlug antwoord verwachten.

Contacteer ons!03 500 03 46